TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема повеќе да дозволам Арачиново да се третира како црна овца во државата, вели Дритон Небиу од АА

Слободен Печат - 05.12.2022

Поранешниот директор на Државниот инспекторат за шумарство и ловство и функционер на Алијанса за Албанците, Дритон Небиу, преку Фејсбук упати проглас до политичарите од ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, повикувајќи ги да „се ослободат од злобата кон Арачиново“.

ПОЛИТИЧАРИ од вмро-сдсм ослободете СЕ од злобата КОН АРАЧИНОВО

Zoom - 05.12.2022

Дритон Небиу Сте биле некогаш во Арачиново? Ако сте биле знаете дека митот дека Арачиново е најопасното место во државата не е точен. Ако не сте биле дали е поради стравот дека нешто ќе Ви се случи ако дојдете тука? Со целокупниот свој имот, оставен ...

Политичари од ВМРО-СДСМ ослободете се од злобата кон Арачиново

Либертас - 05.12.2022

Дритон Небиу Сте биле некогаш во Арачиново? Ако сте биле знаете дека митот дека Арачиново е најопасното место во државата не е точен. Ако не сте биле дали е поради стравот дека нешто ќе Ви се случи ако дојдете тука? Со целокупниот свој имот, оставен ...