TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јазот меѓу богатите и сиромашните огромен: Се знае кој доминира во ЛШ

TopSport - 11.02.2019

Еден од петте меча во Лигата на шампионите во последните четири сезони донесе резултат со кој еден тим победи барем со 3 гола разлика, покажувајќи слаба конкурентност и голема едностраност во елитното европско натпреварување.

Јазот меѓу богатите и сиромашните огромен: Се знае кој доминира во ЛШ

Макфакс - 11.02.2019

Еден од петте меча во Лигата на шампионите во последните четири сезони донесе резултат со кој еден тим победи барем со 3 гола разлика, покажувајќи слаба конкурентност и голема едностраност во елитното европско натпреварување.