TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Вистинска атракција: Аргентинците имаат посебен ден за фрлање на канцелариски материјал низ прозорец

Точка - 23.09.2022

Како и обично, мислењата се поделени – дел од Аргентинците уживаат во оваа традиција и самите учествуваат во неа, но има и такви на кои оваа традиција им е одбивна и ја сметаат за неред во градот.

(ВИДЕО) Аргентинците имаат посебен ден за фрлање канцелариски материјал низ прозорецот, вистинска атракција

Екран - 23.09.2022

Како и обично, реакциите се страствени. Некои Аргентинци уживаат во оваа традиција и самите учествуваат во неа, но ќе ги најдете и оние на кои оваа традиција им е одбивна и ја сметаат за неред во градот.

Вистинска атракција: Аргентинците имаат посебен ден за фрлање канцелариски материјал низ прозорец

Факултети - 23.09.2022

Доколку се најдете на улиците на Буенос Аирес на новогодишната ноќ, подгответе се за оваа глетка: улици преполни со истуткана и исечена хартија која Аргентинците ја фрлаат низ прозорците. Не станува збор за вандализам, загадување на животната ...