TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сараевскиот градоначалник воодушевен од училиштето што се гради во Капиштец

Вечер - 14.03.2019

„Училиште по сите стандарди и повеќе од тоа. Воодушевен сум од квалитетот на материјалите, распоредот на училниците, спортската сала, просторијата за ботаничка градина и специјално адаптираниот простор за деца со посебни потреби“, беше коментарот на ...

Градоначалникот на Општина Центар Сараево во официјална посета на Центар

24Инфо - 13.03.2019

Денеска, делегација на Општина Центар, Сараево (Босна и Херцеговина), предводена од Градоначалникот Неџад Ајнаџиќпристигнa во официјална тридневнапосета на Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.

Богдановиќ домаќин на градоначалникот на сараевската општина Центар

Макфакс - 13.03.2019

Делегација од сараевската општина Центар, предводена од градоначалникот Неџад Ајнаџиќ е во официјална тридневна посета на скопската општина Центар, а домаќин е градоначалникот Саша Богдановиќ.

Богдановиќ – Ајнаџиќ: Размена на искуства и реализација на проекти од заеднички интерес

А1 On - 13.03.2019

Можностите за продлабочување на меѓусебната соработка помеѓу двете општини, размена на искуства и реализација на проекти од заеднички интерес се темите на кои разговарале денеска градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ и градоначалникот на ...

Богдановиќ – Ајнаџиќ: Размена на искуства и реализација на проекти од заеднички интерес

Канал5 - 13.03.2019

Областите за соработка за кои ќе разговараат двајцата градоначалници се во насока на регионален економски развој преку зајакнување на локалните самоуправи и меѓуопштинска соработка. Можностите за продлабочување на меѓусебната соработка помеѓу двете ...

Колегата на градоначалникот Богдановиќ од Сараево во посета на општина Центар

Фактор - 13.03.2019

Денеска, делегација на Општина Центар, Сараево (Босна и Херцеговина), предводена од Градоначалникот Неџад Ајнаџиќ пристигнa во официјална тридневна посета на Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.

Новото основно училиште во Капиштец ќе биде најголемо во регионот

Скопје инфо - 15.03.2019

Делегација на Општина Центар, Сараево (Босна и Херцеговина), предводена од Градоначалникот Неџад Ајнаџиќпристигнa во официјална тридневнапосета на Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.

Богдановиќ – Ајнаџиќ: Размена на искуства и реализација на проекти од заеднички интерес

Опсервер - 13.03.2019

Можностите за продлабочување на меѓусебната соработка помеѓу двете општини, размена на искуства и реализација на проекти од заеднички интерес се темите на кои разговарале денеска градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ и градоначалникот на ...

Средба Богдановиќ – Ајнаџиќ

Република - 13.03.2019

Можностите за продлабочување на меѓусебната соработка помеѓу двете општини, размена на искуства и реализација на проекти од заеднички интерес се темите на кои разговарале денеска градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ и градоначалникот на ...

Богдановиќ – Ајнаџиќ: Размена на искуства и реализација на проекти од заеднички интерес

Скопје инфо - 13.03.2019

Денеска, делегација на Општина Центар, Сараево (Босна и Херцеговина), предводена од Градоначалникот Неџад Ајнаџиќпристигнa во официјална тридневнапосета на Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.