TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Извлечени новите добитници од наградната игра „Верна“ на Макпетрол

Канал5 - 12.07.2019

Макпетрол ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на Верна програмата за лојалност. Од оваа наградна игра остануваат уште 5 редовни кола, 2 мастер кола и на крај финалното мастер ...

Макпетрол ги додели наградите од четвртото редовно и второ мастер коло од наградна игра „Со ВЕРНА полни и секогаш ...

Smartportal - 12.07.2019

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на ВЕРНА програмата за лојалност.

Макпетрол ги додели наградите од четвртото коло на ВЕРНА програмата за лојаност

Телма - 12.07.2019

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на ВЕРНА програмата за лојалност.

Макпетрол ги додели наградите од овогодинешната наградна игра на ВЕРНА

Денар - 12.07.2019

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на ВЕРНА програмата за лојалност.

Макпетрол ги додели наградите од 4. редовно коло и од 2. мастер коло од наградна игра на ВЕРНА

А1 On - 12.07.2019

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на ВЕРНА програмата за лојалност.

Доделени наградите од четвртото редовно и второ мастер коло од наградна игра „Со ВЕРНА полни и секогаш добиј“

еМагазин - 12.07.2019

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на ВЕРНА програмата за лојалност.

Макпетрол со летни награди во денешното коло: Комплет чамец со мотор и приколка

Automedia - 12.07.2019

Во салонот на Honda во Скопје, денес беа свечено доделени наградите од редовното и мастер колото на „ Со Верна полни и секогаш добиј“ на Макпетрол . Главната награда се погоди за летната сезона: Гумен чамец Highfield, заедно со мотор Honda и ...

Свечено доделување на наградите од четвртото редовно и второ мастер коло од наградна игра „Со ВЕРНА полни и секогаш ...

Centar - 12.07.2019

Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на ВЕРНА програмата за лојалност.