TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставничкиот дом објави 40.000 часови видео снимки од нередите во Капитол на 6 јануари 2021

Канал5 - 18.11.2023

Новиот спикер на Претставничкиот дом, Мајк Џонсон, синоќа изјави дека повеќе од 40.000 часаови видео снимки направени од сигурносните камери за време на нападот на Капитолот на САД на 6 јануари 2021 Новиот спикер на Претставничкиот дом, Мајк Џонсон, ...

Повеќе од 40.000 часови видео снимки од нередите во Капитол достапни за јавноста

Слободен Печат - 18.11.2023

Новиот спикер на Претставничкиот дом, Мајк Џонсон, синоќа изјави дека повеќе од 40.000 часаови видео снимки направени од сигурносните камери за време на нападот на Капитолот на САД на 6 јануари 2021 година ќе бидат објавени и достапни за јавноста.

Претставничкиот дом објави 40.000 часови видео снимки од нередите во Капитол на 6 јануари 2021 година

MakPress - 19.11.2023

Новиот спикер на Претставничкиот дом, Мајк Џонсон, синоќа изјави дека повеќе од 40.000 часаови видео снимки направени од сигурносните камери за време на нападот на Капитолот на САД на 6 јануари 2021 година ќе бидат објавени и достапни за јавноста.