TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Мицкоски нема храброст да решава проблеми

Локално - 11.07.2019

Мицкоски нема храброст да решава проблеми. Дејствува против државата против стратешките интереси. Го кочи носењето на Законот за СЈО. Граѓаните ги надитрија лагите на ВМРО-ДПМНЕ. ВМРО-ДПМНЕ немаат став и не знаат што сакаат, изјави вечерва Се борев ...

Премиерот Заев: Мицкоски нема храброст да решава проблеми – Дејствува против државата и против стратешките интереси

Centar - 11.07.2019

Мицкоски нема храброст да решава проблеми. Дејствува против државата против стратешките интереси, порача вечерва премиерот Зоран Заев во гостувањето на ТВ Клан. – Го кочи носењето на Законот за СЈО. Граѓаните ги надитрија лагите на ВМРО-ДПМНЕ.

Заев во разговорите помага МПЦ да добие автокефалност, ВМРО-ДПМНЕ во разговорите договара провизии за автопати за ...

24Инфо - 11.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се уште се фрустрирани од тоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ, Зоран Заев жестоко ги брани државните и национални интереси и тоа го прави насекаде, во секој јавен настп и во секој телефоснки разговор.

Заев: Мицкоски нема храброст да решава проблеми

24Инфо - 11.07.2019

Мицкоски нема храброст да решава проблеми. Дејствува против државата против стратешките интереси. Го кочи носењето на Законот за СЈО. Граѓаните ги надитрија лагите на ВМРО-ДПМНЕ. ВМРО-ДПМНЕ немаат став и не знаат што ...

Анти-западниот пион Христијан Мицкоски е срам за земјата, се става на страна на туѓи интереси додека Зоран Заев жестоко ...

Бриф - 10.07.2019

Фрустрираниот анти-западен пион Мицкоски е срам за земјата. Мицкоски се става на страна на туѓи интереси, на оние кои се анти-НАТО и не сакаат нашата земја да биде дел од евроатлантскиот сојуз.

СДСМ: Заев помага МПЦ да добие автокефалност, ВМРО-ДПМНЕ во разговорите договара провизии за автопати за нивните ...

iPortal - 11.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се уште се фрустрирани од тоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ, Зоран Заев жестоко ги брани државните и национални интереси и тоа го прави насекаде, во секој јавен настп и во секој телефоснки разговор.

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски е против се, одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

24Инфо - 10.07.2019

Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само ...

СДСМ: Мицкоски е анти-западен пион

+инфо - 10.07.2019

Фрустрираниот анти-западен пион Мицкоски е срам за земјата. Мицкоски се става на страна на туѓи интереси, на оние кои се анти-НАТО и не сакаат нашата земја да биде дел од евроатлантскиот сојуз реагира СДСМ на соопштението на ВМРО – ДПМНЕ.

СДСМ: Заев во разговорите помага МПЦ да добие автокефалност

Скопје1 - 11.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се уште се фрустрирани од тоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ, Зоран Заев жестоко ги брани државните и национални интереси и тоа го прави насекаде, во секој јавен настп и во секој телефоснки разговор.

СДСМ: Mицкоски е фрустриран што Заев жестоко ги брани националните интереси

PressingTV - 10.07.2019

Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО.Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само ...

СДСМ: Анти-западниот пион Христијан Мицкоски е срам за земјата

24Инфо - 10.07.2019

Фрустрираниот анти-западен пион Мицкоски е срам за земјата. Мицкоски се става на страна на туѓи интереси, на оние кои се анти-НАТО и не сакаат нашата земја да биде дел од евроатлантскиот сојуз.

СДСМ: Заев во разговорите помага МПЦ да добие автокефалност

PressingTV - 11.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се уште се фрустрирани од тоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ, Зоран Заев жестоко ги брани државните и национални интереси и тоа го прави насекаде, во секој јавен настап и во секој телефонски разговор, ...

СДСМ: Мицкоски одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

А1 On - 10.07.2019

„Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се ...

Анти-западниот пион Христијан Мицкоски е срам за земјата, се става на страна на туѓи интереси додека Зоран Заев жестоко ...

Centar - 10.07.2019

Фрустрираниот анти-западен пион Мицкоски е срам за земјата. Мицкоски се става на страна на туѓи интереси, на оние кои се анти-НАТО и не сакаат нашата земја да биде дел од евроатлантскиот сојуз.

СДСМ: Заев во разговорите помага МПЦ да добие автокефалност

Република - 11.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се уште се фрустрирани од тоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ, Зоран Заев жестоко ги брани државните и национални интереси и тоа го прави насекаде, во секој јавен настап и во секој телефонски разговор, ...

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски е против се, одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

Скопје1 - 10.07.2019

Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само ...

СДСМ: Анти-западниот пион Мицкоски е срам за земјата, брани туѓи интереси!

iPortal - 10.07.2019

Фрустрираниот анти-западен пион Мицкоски е срам за земјата. Мицкоски се става на страна на туѓи интереси, на оние кои се анти-НАТО и не сакаат нашата земја да биде дел од евроатлантскиот сојуз.

СДСМ: Мицкоски одработува за оние што сакаат да ја оддалечат земјата од ЕУ и НАТО

Макфакс - 10.07.2019

„Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ, Зоран Заев, жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се ...

СДСМ: Мицкоски се става на страна на туѓи интереси

MakPress - 10.07.2019

Фрустрираниот анти-западен пион Мицкоски е срам за земјата. Мицкоски се става на страна на туѓи интереси, на оние кои се анти-НАТО и не сакаат нашата земја да биде дел од евроатлантскиот сојуз.

СДСМ: Мицкоски е против се, одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

Канал5 - 10.07.2019

Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само ...

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски е против се, одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

iPortal - 10.07.2019

Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само ...

СДСМ: Мицкоски одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

Локално - 10.07.2019

Фрустрираниот Мицкоски е против се, одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО,пшорачуваат денеска од СДСМ. Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани ...

СДСМ: Мицкоски одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

24 Вести - 10.07.2019

„Фрустрираниот Мицкоски е против се, одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси ...

СДСМ: Мицкоски oдработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

ТВ21 - 10.07.2019

„Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се ...

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски е против се

MakPress - 10.07.2019

Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само ...

СДСМ: Мицкоски oдработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

4NEWS - 10.07.2019

„Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се ...

Мицкоски е против се, одработува за оние што сакаат да ја одалечат земјата од ЕУ и НАТО

Опсервер - 10.07.2019

Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само ...

СДСМ: Мицкоски одработува за оние што сакаат да ја оддалечат земјата од ЕУ и НАТО

Centar - 10.07.2019

„Христијан Мицкоски е фрустриран затоа што премиерот на државата и претседател на СДСМ, Зоран Заев, жестоко ги брани националните и државни интереси како што се членството во ЕУ и НАТО. Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се ...

Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

24Инфо - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата, велат од СДСМ. „Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

Сител - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

iPortal - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. – обвинуваат од СДСМ. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

ММС - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

Опсервер - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

Скопје1 - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

Канал5 - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

Локално - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата,порачуваат од СДСМ. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

24 Вести - 11.07.2019

„Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси

А1 On - 11.07.2019

„Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран ...

СДСМ: Мицкоски слугува на туѓи интереси и застана против интересите на граѓаните и државата

MakPress - 11.07.2019

Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ и НАТО, кои се против напредокот и интеграцијата. Затоа Мицкоски е фрустриран и не може да се помири што премиерот на државата и претседател на СДСМ Зоран Заев ...