TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трагедија во Италија: Фудбалска судијка почина за време на породување!

Sport 1 - 23.09.2021

Фудбалска Италија тагува по информацијата за прераната смрт на судијката Марика Галиција, која почина денеска за време на породувањето, а нејзиниот син заврши во инкубатор поради проблеми со крвотокот.

Трагедија во Италија: Судијка почина на породување

Спортски - 23.09.2021

Tрагедија се случи денес во Италија откако судијката Марика Галиција почина за време на породување, а бебето заврши во инкубатор поради проблемите со крвотокот. Причината за трагедијата е емболија на плодовата вода што е реткост при породувањата.

Тага во Италија, фудбалска судијка почина при породување

Слободен Печат - 23.09.2021

Младата италијанска фудбалска судијка Марика Галиција (27) почина при породување во царски рез во болницата Сан Паоло во Савоне, неколку моменти откако на свет доенсе момче кои за жал заврши во инкубатор бидејќи крвотокот не му функционира.

Млада италијанска фудбалска судијка почина при породување

24Фудбал - 23.09.2021

Италијанката 11 години била дел од фудбалската арбитража, а барем засега причините за смртта се уште не се утврдени. Голема тага во фудбалска Италија предизвика смртта на 27 годишната фудбалска судијка Марика Галиција, а сето тоа при породување со ...

Трагедија во Италија: Фудбалска судијка почина при породување

Курир - 23.09.2021

Младата италијанска фудбалска судијка Марика Галиција (27) почина при породување во царски рез во болницата Сан Паоло во Савоне, неколку моменти откако на свет доенсе момче кои за жал заврши во инкубатор бидејќи крвотокот не му функционира, пренесе ...