TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од четврток почнува исплатата на зголемените пензии за септември – Еве кога треба да ги проверите сметките

Centar - 27.09.2022

Владата на минатата седница на деловните банки и препорача да обезбедат пензионерите да може да располагаат со септемвриските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од 29.09.2022 година.

ВАЖНА ВЕСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ – предвреме ќе ја добијат пензијата за септември!

Банкарство.мк

Пензиите пораснаа, парите од септемврската исплата легнаа на сметките

Локално