TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пол ван Дајк го отвора Д фестивал

Сакам да кажам - 16.04.2018

Двократниот број еден светски диџеј Пол ван Дајк на 6 јули ќе настапи на отворањето на Д фестивал во Дојран, објави „Пасворд продукција“. Ван Дајк е една од првите суперѕвезди во електронската музика, кој успеа да ја внесе на голема врата на ...

Двократниот број 1 светски диџеј – ПОЛ ВАН ДАЈК настапува на Д ФЕСТИВАЛ!

Женски магазин - 16.04.2018

Д ФЕСТИВАЛ кој ова лето од 6-ти до 8-ми јули ќе се одржува во Дојран, во својата музичка програма добива импозантно засилување со потврдениот настап на неприкосновениот ПОЛ ВАН ДАЈК (PAUL VAN DYK)! Двократниот носител на титулата за најдобар светски ...

Двократниот број 1 светски диџеј – Пол Ван Дајк настапува на Д Фестивал!

Популарно - 16.04.2018

Д ФЕСТИВАЛ кој ова лето од 6-ти до 8-ми јули ќе се одржува во Дојран, во својата музичка програма добива импозантно засилување со потврдениот настап на неприкосновениот ПОЛ ВАН ДАЈК (PAUL VAN DYK)! Двократниот носител на титулата за најдобар светски ...

Пол Ван Дајк настапува на Д Фестивал

+инфо - 17.04.2018

Ова лето Д Фестивал (од 6 до 8 јули) во својата музичка програма добива импозантно засилување, со потврдениот настап на неприкосновениот Пол Ван Дајк. Двократниот носител на титулата за најдобар светски диџеј, една од првите суперѕвезди во ...