TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хит: Шумадинец се жени кога ќе завее: На венчавка во манастир тргнале со автомобил, а кога заглавиле на патот на помош ...

Сител - 11.01.2019

Поради снежното невреме во Србија, бројни патишта не се проодини, но ни големата снежна покривка ни завеаниот пат не го спрели заљубениот пар од селото Страгар во близина на Крагуевац да се венча во манастирот Благовештение Радничко.

Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат: Овие Срби станаа хит во регионот

Курир - 11.01.2019

Поради снежното невреме во Србија, бројни патишта не се проодини, но ни големата снежна покривка ни завеаниот пат не го спрели заљубениот пар од селото Страгар во близина на Крагуевац да се венча во манастирот Благовештение Радничко.

Овие Срби станаа хит во регионот: Снегот направи огромни блокади, но тие беа решени да се венчаат

Пулс24 - 11.01.2019

Поради снежното невреме во Србија, бројни патишта не се проодини, но ни големата снежна покривка ни завеаниот пат не го спрели заљубениот пар од селото Страгар во близина на Крагуевац да се венча во манастирот Благовештение Радничко.