TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

Опсервер - 25.10.2021

– Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

25-мина загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

Слободен Печат - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

24Инфо - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

Сител - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

Независен - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

Курир - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Ужас во Нигерија: Во пожар умреа најмалку 25 лица

Press24 - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

Канал5 - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 лица загинаа во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

Нетпрес - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

iPortal - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Пожар во Нигерија: Најмалку 25 загинати во илегална рафинерија за нафта

Денешен - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

Најмалку 25 загинати во пожар во илегална рафинерија во Нигерија

MakPress - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Ривер. Експлозијата се случила во петокот рано наутро, изјави еден од локалните жители.

НИГЕРИЈА: 25 мртви при експлозија и пожар во рафинерија

Кумановски м. - 25.10.2021

Најмалку 25 лица, меѓу кои и малолетници, загинале во петокот во експлозија и пожар во илегална рафинерија за нафта во нигериската држава Риверс, соопштија локалните власти и граѓани. „Жртвите се многу големи…Изброивме 25 тела“, изјави водачот на ...