TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бектеши: Ако Бугарија прифати фиксна цена од 200 евра за мегаватчас, ќе има договор – ако не, продолжуваме сами

360 степени - 30.09.2022

„Јас нема да прифатам да плаќаме базна енергија за наредните седум месеци по цена која е моментално на берзите … Ова е нашата понуда, ако е прифатлива за Бугарија ние сме согласни. Ако не, продолжуваме со нашите домашни капацитети“, вели министерот ...

Бектеши: Ќе има договор само ако Бугарија прифати 200 евра за мегават/час

Press24

Бектеши: Ако Бугарија прифати фиксна цена од 200 евра за мегаватчас, ќе има договор – ако не, продолжуваме сами

Република

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Сител - 30.09.2022

– Министерот за економија Крешник Бектеши и предложи на ВМРО-ДПМНЕ кога ќе се расправа по измените на Законот за енергетика да достави амандман со кој би се оданочување приватните хидроцентрали и соларните капацитети во земјава кои продаваат струја ...

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Опсервер

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Press24

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Бизнис Вести

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Канал5

Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените, предложи Бектеши

Н.Македонија

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Либертас

Независен Lider 24Инфо ТВ21 4NEWS Вечер Прес Нова ТВ Во Центар

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Frontline - 30.09.2022

Министерот за економија Крешник Бектеши и предложи на ВМРО-ДПМНЕ кога ќе се расправа по измените на Законот за енергетика да достави амандман со кој би се оданочување приватните хидроцентрали и соларните капацитети во земјава кои продаваат струја на ...

Бектеши: Приватните хидроцентрали кои продаваат струја по 400 евра да ги замрзнат цените

Слободен Печат