TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Преку МСИП-проектот проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

Опсервер - 20.01.2021

– Извршено е проширување и реконструкција на зградата на Општина Сарај преку Проектот за подобрување на општинските услуги (МСИП), што го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Бесими и Беџети: Преку МСИП-проектот проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

24Инфо - 20.01.2021

Направено е проширување и реконструкција на зградата на општината со Сарај, преку Проектот за подобрување на општинските услуги-МСИП кој го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Бесими и Беџети: Преку МСИП-проектот проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

ТВ21 - 20.01.2021

Направено е проширување и реконструкција на зградата на општината со Сарај, преку Проектот за подобрување на општинските услуги-МСИП кој го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

+инфо - 20.01.2021

На Општината и се доделени 13 милиони денари или 217.000 евра со цел општинската зграда да стане модерен и енергетски ефикасен објект, кој ќе овозможи подобри услови за работа на вработените и подобри општински услуги за граѓаните во општината.

Преку МСИП-проектот проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

Сител - 20.01.2021

Извршено е проширување и реконструкција на зградата на Општина Сарај преку Проектот за подобрување на општинските услуги (МСИП), што го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Преку МСИП-проектот проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

А1 On - 20.01.2021

Извршено е проширување и реконструкција на зградата на Општина Сарај преку Проектот за подобрување на општинските услуги (МСИП), што го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Преку МСИП-проектот проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

Либертас - 20.01.2021

– Извршено е проширување и реконструкција на зградата на Општина Сарај преку Проектот за подобрување на општинските услуги (МСИП), што го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Бесими и Беџети: Преку МСИП-проектот проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

MakPress - 20.01.2021

Направено е проширување и реконструкција на зградата на општината со Сарај, преку Проектот за подобрување на општинските услуги-МСИП кој го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Со средства од МСИП-проектот: Реконструирана општинската зграда во Сарај и проширена за 325 метри квадратни

Слободен Печат - 20.01.2021

Извршено е проширување и реконструкција на зградата на Општина Сарај преку Проектот за подобрување на општинските услуги (МСИП) што го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.

Проширена и реконструирана општинската зграда во Сарај

Вечер Прес - 20.01.2021

Направено е проширување и реконструкција на зградата на општината со Сарај, преку Проектот за подобрување на општинските услуги – МСИП кој го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка.