TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФФМ ќе го реновира „Гоце Делчев“: Прилеп добива стадион со 18.000 столчиња!

SportMedia - 30.10.2015

ФФМ веќе започна реконструкција со поддршка и од градските власти во Битола („Тумбе кафе“), потоа во Тетово и во Штип, на кои веќе се во тек градежните работи за подобрување на инфраструктурата.

Прилеп наскоро ќе добие нов стадион

МКД - 30.10.2015

Градоначалникот Марјан Ристески и директорот на ФФМ Илчо Ѓорѓиоски, денеска потпишаа договор за донација за реконструкција на градскиот стадион „Гоце Делчев". Стадионот ќе има капацитет од 18.000 места, а ќе биде направен според сите критериуми на ...

Прилеп наскоро ќе добие нов Стадион

Денешен - 30.10.2015

Градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески и директорот на ФФМ Илчо Ѓорѓиоски, денеска потпишаа договор за донација за реконструкција на градскиот стадион „Гоце Делчев“. Стадионот ќе има капацитет од 18.000 места, а ќе биде направен според сите ...

Прилеп наскоро ќе добие нов стадион

СуперСпорт - 30.10.2015

Градоначалникот Марјан Ристески и директорот на ФФМ Илчо Ѓорѓиоски, денеска потпишаа договор за донација за реконструкција на градскиот стадион „Гоце Делчев“. Стадионот ќе има капацитет од 18.000 места, а ќе биде направен според сите критериуми на ...

Прилеп наскоро ќе добие нов стадион

Спортски - 30.10.2015

Градот кој со децении го носи епитетот „најфудбалски“ во Македонија, конечно ќе добие модерен стадион каков што заслужува! Градоначалникот Марјан Ристески и директорот на ФФМ Илчо Ѓорѓиоски, денеска потпишаа договор за донација за реконструкција на ...

Модернизација на „Гоце Делчев“: Прилеп ќе добие модерен стадион со 18.000 седишта

Екипа - 30.10.2015

Прилеп ќе добие модерен фудбалски стадион со капацитет од 18.000 седишта, на кој ќе можат да се играат меѓународни натпревари. Градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески, и претседателот на ФФМ, Илчо Ѓорѓиоски, денеска потпишаа договор за донација ...