TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова спортска сала во населбата Ченто

Утрински - 26.02.2016

Нова спортска сала, инвестиција вредна 34 милиони денари, е пуштена во употреба денеска во населбата Ченто, дел од владиниот проект што го реализира Агенцијата за млади и спорт за изградба на 35 вакви објекти низ државата.

Груевски на средби со граѓани во Гази Баба

Канал5 - 26.02.2016

Пуштена во употреба новата спортска сала Крсте Мисирков во населбата Ченто. Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски со дел од владиниот тим и градоначалниците во посета на општина Гази Баба.

Пуштена во употреба новата спортска сала во Ченто

Макфакс - 26.02.2016

Спортската сала “Крсте Мисирков” при ОУ “Крсте Мисирков” во скопската населба Ченто во петок свечено беше пуштена во употреба. „Спортската сала која ја ставаме денска во функција верувам ќе биде од огромна поддршка за учениците од ОУ ‘Крсте ...

ФОТО: Нова спортска сала во населба Ченто

Курир - 26.02.2016

Нова спортска сала денес беше пуштена во употреба во основното училиште „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто, втора во општина Гази Баба. На отворањето присуствуваа претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вицепремиерот Владимир Пешевски, владини ...

Нова спортска сала во населбата Ченто

Канал5 - 26.02.2016

Нова спортска сала, инвестиција вредна 34 милиони денари, е пуштена во употреба денеска во населбата Ченто, дел од владиниот проект што го реализира Агенцијата за млади и спорт за изградба на 35 вакви објекти низ државата.

Пешевски на отворање на нова спортска сала во Ченто

Курир - 26.02.2016

Заменикот претседател на Владата задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски денес ќе присуствува на свеченото отворање на новата спортска сала во Основното училиште „Крсте Мисирков“, во населба Ченто, општина Гази Баба.

Пуштена во употреба новата спортска сала во Ченто

Денар - 26.02.2016

Спортската сала “Крсте Мисирков” при ОУ “Крсте Мисирков” во скопската населба Ченто денеска свечено беше пуштена во употреба. „Спортската сала која ја ставаме денска во функција верувам ќе биде од огромна поддршка за учениците од ОУ ‘Крсте Мисирков’ ...

ФОТО: Нова спортска сала во населба Ченто

Скопје инфо - 26.02.2016

Нова спортска сала денес беше пуштена во употреба во основното училиште „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто, втора во општина Гази Баба. На отворањето присуствуваа претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вицепремиерот Владимир Пешевски, владини ...

Новата спортската сала во ОУ „Крсте Петков Мисирков“ од утре во употреба

Курир - 25.02.2016

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески и градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски, утре ќе ја пуштат во употреба новата спортската сала „Крсте Петков Мисирков“ во ОУ „Крсте Петков Мисирков“ во населбата Ченто.

Нова спортска сала во населбата Ченто

Денешен - 26.02.2016

Нова спортска сала, инвестиција вредна 34 милиони денари, е пуштена во употреба денеска во населбата Ченто, дел од владиниот проект што го реализира Агенцијата за млади и спорт за изградба на 35 вакви објекти низ државата.

Пешевски на отворање на нова спортска сала во Ченто

Press24 - 26.02.2016

Заменикот претседател на Владата задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски денес ќе присуствува на свеченото отворање на новата спортска сала во Основното училиште „Крсте Мисирков“, во населба Ченто, општина Гази Баба.

Пуштена во употреба нова спортска сала во населба Ченто

Сител - 26.02.2016

Нова спортска сала денес беше пуштена во употреба во основното училиште „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто, втора во општина Гази Баба. На отворањето присуствуваа претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вицепремиерот Владимир Пешевски, владини ...

Новата спортска сала во ОУ „Крсте Петков Мисирков“ утре ќе биде пуштена во употреба

Пулс24 - 25.02.2016

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески и градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски, утре ќе ја пуштат во употреба новата спортската сала „Крсте Петков Мисирков“ во ОУ „Крсте Петков Мисирков“ во населбата Ченто.

Нова спортска сала во населбата Ченто

А1 On - 26.02.2016

Нова спортска сала, инвестиција вредна 34 милиони денари, е пуштена во употреба денеска во населбата Ченто, дел од владиниот проект што го реализира Агенцијата за млади и спорт за изградба на 35 вакви објекти низ државата.

ФОТО: Нова спортска сала во населба Ченто

Press24 - 26.02.2016

Нова спортска сала денеска беше пуштена во употреба во основното училиште „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто, втора во општина Гази Баба. На отворањето присуствуваа претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вицепремиерот Владимир Пешевски, ...

Новата спортската сала во ОУ „Крсте Петков Мисирков“ од утре во употреба

Fox.mk - 26.02.2016

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески и градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски, утре ќе ја пуштат во употреба новата спортската сала „Крсте Петков Мисирков“ во ОУ „Крсте Петков Мисирков“ во населбата Ченто.

Нова спортска сала во училиштето "Крсте Мисирков"

Вечер - 26.02.2016

Нова спортска сала, инвестиција вредна 34 милиони денари, е пуштена во употреба денеска во населбата Ченто, дел од владиниот проект што го реализира Агенцијата за млади и спорт за изградба на 35 вакви објекти низ државата.

ФОТО: Нова спортска сала во населба Ченто

Нетпрес - 26.02.2016

Во присуство на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вицепремиерот Владимир Пешевски, владини министри, градоначалниците на Скопје и општина Гази Баба Коце Трајановски и Тони Трајковски денес беше пуштена во употреба новата спортска сала во ...

Нова спортска сала во населбата Ченто

Lider - 26.02.2016

Нова спортска сала, инвестиција вредна 34 милиони денари, е пуштена во употреба денеска во населбата Ченто, дел од владиниот проект што го реализира Агенцијата за млади и спорт за изградба на 35 вакви објекти низ државата.

Нова спортска сала во населба Ченто

Fox.mk - 26.02.2016

Нова спортска сала денес беше пуштена во употреба во основното училиште „Крсте Мисирков“ во населбата Ченто, втора во општина Гази Баба. На отворањето присуствуваа претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вицепремиерот Владимир Пешевски, владини ...

Најспортската населба доби нова спортска сала

Вечер - 26.02.2016

Груевски вчера присуствуваше и на пуштање во употреба и на реконструираната улица "Антон Велковски", оствари увид во градежните активности на улицата "Алија Авдовиќ" каде се гради и со атмосферска канализација, а присуствуваше и на почетокот на ...

Нова спортска сала во населба Ченто

Точка - 26.02.2016

Во присуство на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вицепремиерот Владимир Пешевски, владини министри, градоначалниците на Скопје и општина Гази Баба Коце Трајановски и Тони Трајковски денес беше пуштена во употреба новата спортска сала во ...

Пуштена во употреба нова сала во Ченто

Дневник - 27.02.2016

Нова спортска сала од вчера е пуштена во употреба во населбата Ченто како дел од владиниот проект што го реализира Агенцијата за млади и спорт за изградба на 35 спортски сали во Македонија.