TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовиран зборник на најзначајните говори на Путин

МКД - 12.10.2017

„Зборови што го менуваат светот" - зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа" која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Путин во Скопје!

Вечер - 12.10.2017

"Многу политичари и експерти кои мислат објективно, јавно признаваат дека да се слушнаа во Вашингтон и Брисел прогнози и предупредувања на Владимир Путин од Безбедносната конференција во Минхен што се одржа во февруари 2007 година, светот ќе беше ...

Промовиран зборник на најзначајните говори на Путин

А1 On - 12.10.2017

„Зборови што го менуваат светот“ – зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Промовиран зборник на најзначајните говори на Путин

Канал5 - 12.10.2017

„Зборови што го менуваат светот“ - зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Промовиран зборник на најзначајните говори на Путин

Сител - 12.10.2017

„Зборови што го менуваат светот“ - зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Промовиран зборник на најзначајните говори на Путин

Слободен Печат - 12.10.2017

„Зборови што го менуваат светот“ – зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Говорите на Путин може да се купат и во Скопје

Телевизија Нова - 12.10.2017

Зборови што го менуваат светот“ – зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Говорите на Путин може да се купат и во Скопје

Скопје инфо - 12.10.2017

Зборови што го менуваат светот“ – зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Говорите на Путин може да се купат и во Скопје

Република - 12.10.2017

Зборови што го менуваат светот“ – зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.