TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

РСБСП со апел за внимателност до возачите на трактори и други мобилни машини

Фокус - 25.10.2021

Во овие есенски денови, кога обработката на земјоделските површини е во најголем замав и кога е актуелна бербата на грозјето, пченката, жетвата на оризот итн., бројот на земјоделски возила (трактори, мотокултиватори и други мобилни машини кои ...

Кампања за безбедност на трактористите и возачите на земјоделски машини

Слободен Печат - 25.10.2021

Во овие есенски денови, кога обработката на земјоделските површини е во најголем замав и кога е актуелна бербата на грозјето, пченката, жетвата на оризот итн., бројот на земјоделски возила (трактори, мотокултиватори и други мобилни машини кои ...

РСБСП: Кампања „Безбедно на трактор“

Канал5 - 24.10.2021

РСБСП со апел за внимателност до возачите на трактори и други мобилни машини. Во овие есенски денови, кога обработката на земјоделските површини е во најголем замав и кога е актуелна бербата на грозјето, пченката, жетвата на оризот итн.

РСБСП апелира до возачите на тракторите за внимателност

MakPress - 24.10.2021

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП), имајќи ги во предвид есенските денови, кога обработката на земјоделските површини е во најголем замав и кога е актуелна бербата на грозјето, пченката, жетвата на оризот, апелира ...