TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од правник, економист и наставник, до актер: Какво образование има завршено жирито во „Ѕвездите на Гранд“?

Женски магазин - 21.11.2020

Стручното жири на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ честопати им го краде шоуто на натпреварувачите, а нивните дискусии, шеги и гестови за време на емисијата се прераскажуваат и неколку дена по емитувањето.

„Тешки зборови“ меѓу Карлеуша и Вики Миљковиќ во „Ѕвездите на Гранд“: „Ти по стари денови си почнала да се дрогираш?!“ ...

Курир - 20.11.2020

Само што се појави најавата за новото издание на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, јасно бешедека ситуацијата во односите меѓу членовите на жирито е баеги драматична и оваа недела. Ова издание беше обележано со искри меѓу нив, зачинети и со комични моменти.

„Тешки зборови“ меѓу Карлеуша и Вики Миљковиќ во „Ѕвездите на Гранд“: „Ти по стари денови си почнала да се дрогираш?!“ ...

Вистина.мк - 20.11.2020

Само што се појави најавата за новото издание на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, јасно бешедека ситуацијата во односите меѓу членовите на жирито е баеги драматична и оваа недела. Ова издание беше обележано со искри меѓу нив, зачинети и со комични ...