TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Охридски „Водовод“ издвоил пет милиона денари за предизборни вработувања

Нетпрес - 04.04.2020

Јавното претпријатие „Водовод“ од Охрид на 23 март годинава склучила договор за Јавна набвака на услуги од агенцијата за привремени вработуавња во висина од 5.000.000 денари без ДДВ. Работата ја добива Приватната агенција за вработување ...

ЈП ВОДОВОД Охрид со над 250 вработени во услови на економска криза троши нови 5 милиони денари за привремени ...

Република - 04.04.2020

Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Охрид на својот фејсбук профил објави документ во кој се гледа дека ЈП „Водовод“ од Охрид склучил договор со Приватна агенција за вработување ПАВ „АКСИОС-ВАРДАР“ од Гостивар во вредност од 5.000.000,00 денари.

Донев: ЈП ВОДОВОД Охрид во услови на економска криза и намален обем на работа, троши нови 5 милиони денари за ...

Курир - 04.04.2020

Сашо Донев од ВМРО-ДПМНЕ во свој статус на Фејсбук пишува дека Јавното претпријатие ЈП ВОДОВОД Охрид со над 250 вработени во услови на економска криза и намален обем на работа, троши нови 5 милиони денари за привремени вработувања.