TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сојуз на борци од НОАВМ бара премиерот да се огради од изнесените ставови, Каракачанов го поздрави интервјуто на Заев

OhridNews - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

НОАВМ: Квалификациите на Заев се неодмерени

Локално - 26.11.2020

Членовите на Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945, се изненадени од квалификациите на Зоран Заев, изнесени во интервјуто за БГНЕС, и истите ги сметаат на неодмерени.

Сојуз на борци од НОАВМ: Погодени сме што се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората ...

Опсервер - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Сојуз на борци од НОАВМ: Очекуваме премиерот да се огради од ставовите

А1 On - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Сојуз на борци од НОАВМ: Очекуваме премиерот да се огради од изнесените свои ставови

Канал5 - 26.11.2020

Погодени сме што се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората светска војна. Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од ...

Сојуз на борци од НОАВМ: Погодени сме што се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората ...

Либертас - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Сојуз на борци: Cе чувствуваме навредени од омаловажувањето на нашата борба

Република - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Борците навредени, бараат од Заев да се огради од ставовите

+инфо - 26.11.2020

Очекуваме премиерот да се огради од изнесените свои ставови, се вели во соопштението од Сојузот на борци од НОАВМ. Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од ...

Сојуз на борци од НОАВМ: Погодени сме што се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората ...

24Инфо - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Борците од НОБ: „Навредени сме од ставовите на Заев“

МКД - 26.11.2020

Се чувствуваме навредени од омаловажувањето на нашата борба. Погодени сме што со тоа се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората светска војна. Очекуваме премиерот да се огради од изнесените свои ставови, реагира ...

Сојуз на борци од НОАВМ: Погодени сме што се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората ...

Курир - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Се чувствуваме навредени од омаловажувањето на нашата борба -реагираат борците од НОБ

Телма - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Сојузот на борците од НОАВМ за интервјуто на Заев: Очекуваме премиерот да се огради од изнесените ставови

Фокус - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи се изненадени од, како што велат, неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски ...

Сојузот на борците изненаден од „неодмерените квалификации“ на Заев

Независен - 26.11.2020

Контроверзното интервју на премиерот Зоран Заев за БГНЕС предизвика реакција и од Сојузорт на борците од НОВ. Во реакцијата се вели: „Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите ...

Сојузот на борците бара Заев да се огради од изнесените ставови

PressingTV - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум, наведено е во ...

Борците навредени од Заев

Expres - 26.11.2020

„Не можеме да го прифатиме оваа омаловажување на нашата борба и не можеме да прифатиме ревизија на општо прифатената оцена за Втората светска војна“, велат од Градскиот одбор на Сојузот на борци – Скопје по интервјуто на премиерот Зоран Заев за ...

Борците од НОБ навредени од Заев и од омаловажувањето на нивната борба

еМагазин - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 година и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев , изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Сојуз на борци од НОАВМ: Навредени сме од неодмерените квалификации на Зоран Заев

MakPress - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.

Сојуз на борци од НОАВМ: Погодени сме што се врши ревизија на општоприфатената оцена од светската историја за Втората ...

Нетпрес - 26.11.2020

Сојузот на борците од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и членовите продолжувачи е изненаден од неодмерените квалификации на премиерот Зоран Заев, изнесени во интервјуто дадено на бугарски медиум.