TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прво сведоштво на актерот по сообраќајната несреќа: Ме погледна оној горе

Сител - 13.03.2018

Актерот Милан Васиќ и преживеа сериозна сообраќајна несреќа, по која беше итно однесен во болница. Тој откри какви последици останаа по судирот, како и зошто смета дека всушност добро поминал во целата таа несреќа.

Популарниот актер отворено за последиците од сообраќајката: „Ме погледна оној горе“

Убавина и Здравје - 12.03.2018

Актерот Милан Васиќ и преживеа сериозна сообраќајна несреќа, по која беше итно однесен во болница. Тој откри какви последици останаа по судирот, како и зошто смета дека всушност добро поминал во целата таа несреќа.