TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

50 години театарска дејност на Христо(Ристе)Миладинов 1968-2018

OhridNews - 14.09.2018

Драмското студио “МИЛАДИН“, Литургиската заедница при манастирот Рождество на Пресвета Богородица-Калишта и Центарот за култура „Браќа Миладиновци“- Струга, на 15-ти септември (сабота) со почеток во 19:30ч.

Христо Миладин одбележува 50 години театарска дејност

Република - 13.09.2018

По повод 50 години театарска дејност на Христо (Ристе) Миладинов, Драмското студио „Миладин“ организира настан со богата програма. Настанот ќе се одржи во фоајето на Центарот за култура „Браќа Миладиновци“, на 15.09.