TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наставник го удрил по главата и му скршил заб

Фокус - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик си го скршил забот од клупата, откако наставникот претходно го удрил по главата, информираа од МВР. Според полицијата, вчера околу 01.00 часот, 15-годишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со ...

Наставник по историја му искршил заб на ученик

Канал 77 - 14.03.2018

Наставник по историја во Основното училиште Луиѓ Гуракуќи во Желино за време на час му скршил заб на 15 годишен ученик. Полицискиот билтен регистрираше и насилно грабнување на 18 годишна девојка.

Наставник удрил ученик во Желино

Нетпрес - 14.03.2018

Наставник удрил ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“, информираше МВР. Според полицијата, инцидентот се случил вчера околу 11 часот. Тогаш, како што пријавил Б.И.(38),неговиот петнаесетгодишен внук бил удрен со рака на часот по Историја.

Наставник удрил дете во Желино, ученикот со скршен заб

Курир - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со неговиот стрико Б.И.(38), денес пријавиле дека на 13.03.2018 година околу 11:00 часот , на час по историја, со рака бил удрен од наставникот.

Наставник му скршил заб на основец

МКД - 14.03.2018

Ноќеска околу 1 часот, петнаесетгодишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи" од Желино, заедно со неговиот стрико Б.И.(38), пријавиле дека на 13 март околу 11 часот петнаесетгодишниот основец, на час по историја, со рака бил удрен од ...

Драма на час во Желино:Наставник му скршил заб на ученик

Press24 - 14.03.2018

Околу 01.00 часот, петнаесетгодишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со неговиот чичко, 38-годишниот Б.И. пријавиле дека на 13. на час по историја, со рака бил удрен од наставникот.

Наставник удрил ученик, детето завршило со скршен преден заб

Макфакс - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со неговиот стрико, пријавиле дека на час по историја, неговиот наставникот го удрил по задниот дел од главата.

Натсавник удрил ученик, детето завршило со скршен преден заб

Вечер - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со неговиот стрико, пријавиле дека на час по историја, неговиот наставникот го удрил по задниот дел од главата.

Наставник удрил ученик и му скршил заб

Република - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со неговиот стрико Б.И.(38), денес пријавиле дека на 13.03.2018 година околу 11:00 часот , на час по историја, со рака бил удрен од наставникот.

Наставник удрил ученик и му скршил заб на час по историја

+инфо - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик во основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со неговиот стрико Б.И.(38), пријавиле дека на 13.3.2018 година околу 11 часот , на час по историја, со рака бил удрен од наставникот.

Наставник удрил ученик, детето завршило со скршен преден заб

Точка - 14.03.2018

15-годишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со неговиот стрико, пријавиле дека на час по историја, неговиот наставникот го удрил по задниот дел од главата. Според пријавителот, малолетникот од силината на ударот удрил ...

Наставник го удрил по главата и му скршил заб

Либертас - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик си го скршил забот од клупата, откако наставникот претходно го удрил по главата, информираа од МВР. Според полицијата, вчера околу 01.00 часот, 15-годишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со ...

Наставник удрил ученик, детето завршило со скршен преден заб

Sky - 14.03.2018

Петнаесетгодишен ученик во Основното училиште „Луиѓ Гуракуќи“ од Желино, заедно со чичко му, пријавиле дека на час по историја наставникот го удрил по задниот дел од главата. Според пријавувачот, малолетникот од силината на ударот удрил во клупата и ...