TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вечер на серенада во Делчево

4NEWS - 11.09.2019

Продолжуваат културните збиднувања во Делчево во рамки на таканаречената „Вечер на серенада”. Како што информираше директорот Методи Толевски, на настанот кој се одржува вечерва ќе настапат староградски групи од Делчево, Виница, Берово и од градот ...

Вечер на серенада во Делчево

24Инфо - 11.09.2019

Продолжуваат културните збиднувања во Делчево во рамки на таканаречената „Вечер на серенада”. Како што информираше директорот Методи Толевски, на настанот кој се одржува вечерва ќе настапат староградски групи од Делчево, Виница, Берово и од градот ...

Вечер на серенада во Делчево

Сител - 11.09.2019

Продолжуваат културните збиднувања во Делчево во рамки на таканаречената „Вечер на серенада”. Како што информираше директорот Методи Толевски, на настанот кој се одржува вечерва ќе настапат староградски групи од Делчево, Виница, Берово и од градот ...

Вечер на серенада во Делчево

MakPress - 11.09.2019

Продолжуваат културните збиднувања во Делчево во рамки на таканаречената „Вечер на серенада”. Како што информираше директорот Методи Толевски, на настанот кој се одржува вечерва ќе настапат староградски групи од Делчево, Виница, Берово и од градот ...