TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реконструкција на краците на Радишанска во Општина Бутел

MTM - 03.03.2021

Започна подготовка и тампонирање од крак 21 до крак 7 од улицата Радишанска, информираат од Општина Бутел. Градежните работи ќе се извршуваат на вкупна должина од 650 метри и 3 метри широчина.

Општина Бутел отпочна реконструкција од крак 21 до крак 7 на улица Радишанска

24Инфо - 03.03.2021

Општина Бутел во наредните три месеци има предвидено реконструкција на повеќе од осум улици кои се дел од овогодишната програма. Според предвидената динамика за реконструкција, вчера Градоначалникот Велимир Смилевски направи увид на градежните ...

Почна реконструкцијата на крак од улицата „Радишанска“

Вечер Прес - 03.03.2021

Општина Бутел во наредните три месеци има предвидено реконструкција на повеќе од осум улици кои се дел од овогодишната програма. Градоначалникот Велимир Смилевски направи увид на градежните активности каде што веќе е отпочната подготовка и ...

Општина Бутел отпочна реконструкција од крак 21 до крак 7 на улица Радишанска

MakPress - 03.03.2021

Општина Бутел во наредните три месеци има предвидено реконструкција на повеќе од осум улици кои се дел од овогодишната програма. Според предвидената динамика за реконструкција, вчера Градоначалникот Велимир Смилевски направи увид на градежните ...