TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови прозорци и врати во градинката „Детелинка“ во Ѓорче Петров ...

Н.Македонија - 27.07.2016

Градинката „Детелинка“ во урбаната заедница „Мирче Ацев“, во општината Ѓорче Петров, клон на „Росица“, доби нови прозорци и врати. Ова беше втората фаза од реновирањето на објектот, со што тој стана енергетски ефикасен.

Нови прозори и врати во градинката „Детелинка“ во Ѓорче Петров

Сител - 27.07.2016

Завршија работите на поставување нови ПВЦ прозори со висок квалитет и на објектот „Детелинка“, клон на градинката „Росица“, во урбаната заедница „Мирче Ацев“ општина Ѓорче Петров. По завршување на втората фаза со поставување на новите прозори и ...