TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Автомобилот француски, фабриката германска: DS 4 од Риселсхајм

Automedia - 27.11.2021

Во фабриката на Opel во Риселсхајм започна производството на новата генерација DS 4. Двете марки се дел од концернот Stellantis. Автомобилот со најславната моделска ознака во историјата на францускиот автомобилизам, отсега ќе носи печат Made in ...

„Дизајнирана во Германија“: Новата Opel Astra разгорува емoции

Канал5 - 26.11.2021

Новата Opel Astra со својот смел и елегантен дизајн има за цел да го истакне високото ниво на квалитет во секој детаљ. Шестата Новата Astra го отсликува смелиот и елегантен дизајн на брендот Прецизноста во секој детаљ го изразува највисокото ниво на ...

Дизајнирана во Германија: Новата Opel Astra разгорува емoции

Automedia - 26.11.2021

Новата Opel Astra го отсликува смелиот и елегантен дизајн на брендот. Прецизноста во секој детаљ укажува на високото ниво на квалитет. Новата Opel Astra со својот смел и елегантен дизајн има за цел да го истакне високото ниво на квалитет во секој ...

Новата Astra го отсликува смелиот и елегантен дизајн на брендот

24auto - 26.11.2021

Шестата генерација на Astra, која ја прослави својата светска премиера во септември, е дизајнирана да буди емоции и да го постигне ефектот „must-have“ на прв поглед. Тимовите за дизајн и развој, каде околу 50 % се жени, си поставија за цел новиот ...