TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џака подготвен за „следниот чекор“ во кариерата

Нетпрес - 24.03.2019

Играчот на Арсенал, Гранит Џака, не е сигурен за својата иднина кај „топџиите“. Џака смета дека е време да го преземе следниот чекор во својата кариера. „Многу сум амбициозен, сакам да го направам следниот чекор“ изјави Гранит Џекка за „Тагблат“.

Џака подготвен за „следниот чекор“ во кариерата

MakPress - 24.03.2019

Играчот на Арсенал, Гранит Џака, не е сигурен за својата иднина кај „топџиите“. Џака смета дека е време да го преземе следниот чекор во својата кариера. „Многу сум амбициозен, сакам да го направам следниот чекор“ изјави Гранит Џекка за „Тагблат“.

Џака подготвен за „следниот чекор“ во кариерата

А1 On - 24.03.2019

Играчот на Арсенал, Гранит Џака, не е сигурен за својата иднина кај „топџиите“. Џака смета дека е време да го преземе следниот чекор во својата кариера. „Многу сум амбициозен, сакам да го направам следниот чекор“ изјави Гранит Џекка за „Тагблат“.

Џака подготвен за „следниот чекор“ во кариерата

Опсервер - 24.03.2019

Играчот на Арсенал, Гранит Џака, не е сигурен за својата иднина кај „топџиите“. Џака смета дека е време да го преземе следниот чекор во својата кариера. „Многу сум амбициозен, сакам да го направам следниот чекор“ изјави Гранит Џекка за „Тагблат“.