TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Власта прави се за да дефокусира од трагедијата во Тетово, фактот што не понесуваат оставки остава сомнеж ...

Курир - 24.09.2021

Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусираат јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон -пејпери, затоа се пуштаат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта сака да ја забошоти трагедијата во тетовската болница

Нетпрес - 24.09.2021

Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусираат јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон -пејпери, затоа се пуштаат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта прави се за да дефокусира од трагедијата во Тетово

Сител - 24.09.2021

Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусираат јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон -пејпери, затоа се пуштаат ...

Власта прави се за да дефокусира од трагедијата во Тетово, фактот што не понесуваат оставки остава сомнеж дека нешто ...

Опсервер - 24.09.2021

Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусираат јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон -пејпери, затоа се пуштаат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта ја дефокусира јавноста од трагедијата во Тетово – подготвена е на сѐ само да не понесе одговорност

Press24 - 24.09.2021

Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусираат јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон -пејпери, затоа се пуштаат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта прави сѐ за да дефокусира од трагедијата во Тетово

Скопско Ехо - 24.09.2021

„Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусираат јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон -пејпери, затоа се пуштаат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта прави се за да дефокусира од трагедијата во Тетово

Канал5 - 24.09.2021

Власта прави се за да дефокусира од трагедијата во Тетово, фактот што не поднесуваат оставки остава сомнеж дека нешто кријат. Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта прави сѐ за да дефокусира од трагедијата во Тетово

MTM - 24.09.2021

„Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сака да ја забошоти трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусира јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон-пејпери, затоа се пуштаат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта прави се за да дефокусира од трагедијата во Тетово

MakPress - 24.09.2021

Власта на СДСМ и ДУИ на секаков начин сакаат да ја забошотат трагедијата во тетовската модуларна болница во која живи изгореа 14 пациенти и да ја дефокусираат јавноста од оваа тема. Затоа излегуваат наводно бугарски нон -пејпери, затоа се пуштаат ...