TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сè повеќе скопјани забележуваат чудни појави: огромни сенки, стапалки и витези

Divian Arts - 15.03.2019

Деновиве неколкумина во Скопје забележале иста појава, а тоа се огромни сенки како поминале над нив, други пак забележале огромни стапалки. Трети пак, тврдат дека виделе џиновски јајца и претрчување на витези по должината на Булеварот Партизански ...

Во Скопје се забележуваат чудни појави: огромни сенки, стапалки и витези

ЗаЗабава - 15.03.2019

Деновиве неколкумина во Скопје забележале иста појава, а тоа се огромни сенки како поминале над нив, други пак забележале огромни стапалки. Трети пак, тврдат дека виделе џиновски јајца и претрчување на витези по должината на Булеварот Партизански ...

Се повеќе Скопјани забележуваат чудни појави: Огромни сенки, стапалки и витези

Фактор - 15.03.2019

Деновиве неколкумина во Скопје забележале иста појава, а тоа се огромни сенки како поминале над нив, други пак забележале огромни стапалки. Трети пак, тврдат дека виделе џиновски јајца и претрчување на витези по должината на Булеварот Партизански ...

Сè повеќе скопјани забележуваат чудни појави: огромни сенки, стапалки и витези

Скопје24 - 15.03.2019

Деновиве неколкумина во Скопје забележале иста појава, а тоа се огромни сенки како поминале над нив, други пак забележале огромни стапалки. Трети пак, тврдат дека виделе џиновски јајца и претрчување на витези по должината на Булеварот Партизански ...