TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Инклузија, не ексклузија“ – изложба на 13. Скопје постер фестивал

Независен - 11.06.2019

Во Младинскиот културен центар на 17 јуни ќе биде отворен 13. Скопје постер фестивал на кој ќе бидат претставени делата од 13-тиот конкурс за студентски плакат. Годинава тема на меѓународниот конкурс беше „Инклузија, не ексклузија“ со цел да се ...

Прогласени победниците на европскиот постер конкурс „Инклузија, не ексклизија“

Радио МОФ - 11.06.2019

Осум автори ја понесоа главната награда на предизвикот „Инклузија, не екслузија“ на европскиот постер конкурс на кој учествуваа студенти од цела Европа, како дел од како дел од 13. издание на Скопје постер фестивалот.

„Инклузија, не ексклузија“ – изложба на 13. Скопје постер фестивал

Вечер - 11.06.2019

Во Младинскиот културен центар на 17 јуни ќе биде отворен 13. Скопје постер фестивал на кој ќе бидат претставени делата од 13-тиот конкурс за студентски плакат. Годинава тема на меѓународниот конкурс беше „Инклузија, не ексклузија“ со цел да се ...

Одбележување на победниците на конкурсот „Инклузија, не ексклизија“ со хуманитарно дружење

Fashionel - 11.06.2019

Скопје постер фестивалот во реализација на својата мисија има зацртано да делува на полето на подигање општествена свест за глобалните предизвици - оваа година тој предизвик е насловен „Инклузија, не ексклузија".

„Инклузија, не ексклузија“ – изложба на 13. Скопје постер фестивал

MakPress - 11.06.2019

Во Младинскиот културен центар на 17 јуни ќе биде отворен 13. Скопје постер фестивал на кој ќе бидат претставени делата од 13-тиот конкурс за студентски плакат. Годинава тема на меѓународниот конкурс беше „Инклузија, не ексклузија“ со цел да се ...

Победниците на европскиот конкурс за постер, „Инклузија, не ексклузија“

Окно - 11.06.2019

Како најранливите групи во општеството да бидат прикажани низ плакати? Еве како! Тема на 13-от европски конкурс за изработка на плакат, Плакарт - Здружението на графички дизајнери и Советот на СПФ, одлучија да биде вклученоста на најранливите групи ...