TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачовски: Исплатени 175 милиони денари за субвенции на 3310 градинари и 172 овоштари

Локално - 16.09.2021

Денес се исплатени субвенциите за предаденото остварено производство на градинарски и овошни култури во преработувачки капацитети. За 3.310 градинари кои го предале сопственото производство во преработувачки капацитети се исплатени 169 милиони ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Lider - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Бриф - 16.09.2021

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 4.846 субјекти, исплати 230,1 милион денари за субвенции. Директорот на АФПЗРР, Никица Бачовски, информира дека овие исплати се за неколку мерки : „По три денари ...

ГРАДИНАРИТЕ ГИ ДОБИЈА СУБВЕНЦИИТЕ Исплатени 3,7 милиони евра за неколку мерки

+инфо - 16.09.2021

Од Агенцијата велат дека сите земјоделци кои законски се стекнале со право за добивање на финансиска поддршка во земјоделството и не се должници за вода, пашарина или закуп на земјоделско земјиште ќе си ги добијат срествата за мерките за кои имаат ...

Исплатени над 230 милиони денари за субвенции во земјоделството и руралниот развој

Centar - 16.09.2021

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 4.846 субјекти исплати 230,1 милиони денари за субвенции. Директорот на Агенцијата, Никица Бачовски, информира дека овие исплати се за неколку мерки.

Исплатени 3,7 милиони евра субвенции за неколку мерки

Нетпрес - 16.09.2021

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 4.846 субјекти, исплати 230.1 милион денари за субвенции. Како што соопштија од Агенцијата по три денари по килограм, добиваат градинарите кои оствареното ...

Исплатени над 230 милиони денари за субвенции во земјоделството и руралниот развој

MTM - 16.09.2021

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 4.846 субјекти исплати 230,1 милиони денари за субвенции. Директорот на Агенцијата, Никица Бачовски, информира дека овие исплати се за неколку мерки.

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Бизнис Вести - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Нова ТВ - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Вечер Прес - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Канал5 - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Република - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Frontline - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Опсервер - 16.09.2021

– На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

Независен - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...

Исплатени 230,1 милион денари за субвенции по повеќе мерки

MakPress - 16.09.2021

На сметките на 4.846 земјоделци исплатени се 230,1 милион денари субвенции, соопшти денеска Платежната агенција. По три денари за килограм добија градинарите кои оствареното производство од пријавените површини го предале во преработувачки ...