TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од скопско Арачиново шест дена бес струја – екипите на ЕВН спечени да го санираат дефектот

Канал5 - 06.06.2023

Во Арачиново повторно проблеми со струјата. 160 домаќинства веќе една недела немаат електрична енергија поради дефект на извод на дистрибутивната мрежа. Според мештаните, дефектот го предизвикале три лица кои им се добро познати на селаните по разни ...

Тројца арачиновци краделе струја и оставиле 160 жители во мрак: ЕВН шести ден спречен да го поправи дефектот

А1 On - 06.06.2023

Шести ден по ред компанијата за дистрибуција на електрична енергија ЕВН не може да го поправи дефектот во Арачиново настанат од тоа што тројца граѓани присвоиле извод за струја и не им дозволуваат на екипите да работат.

Тројца арачиновци не дозволуваат ЕВН да поправи дефект, шест дена без струја се 160 соседи

Република - 08.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи во темница, дознава „Плусинфо“. вели извор на порталот. Повеќе тука ...

Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја – жители велат „ги знаеме кои се, прават што сакаат“

Телма - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи без електрична енергија. Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, а од компанијата велат дека ги користат сите правни мерки ...

ВЕЌЕ 6 ДЕНА СЕ ВО МРАК Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја

+инфо - 06.06.2023

Поради нивното нехумано однесување, 160 жители се принудени во 21 век да живеат без струја и без можност да ги уживаат основните права и потреби, вели нашиот извор. Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи во темница, ...

Тројца арачиновци оставиле 160 соселани без струја

Скопје инфо - 06.06.2023

Веќе шест дена без струја се 160 жители на Арачиново бидејќи не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, зашто тројца арачиновци не дозволуваат такво нешто, објави „ Плусинфо “. Арачиновците А.Ќ., Р.С. и Д.Н.

Веќе 6 дена во мрак – Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја

Алсат-М - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи во темница, пренесува Плусинфо. – Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, бидејќи тројца мештани царуваат како посакуваат ...

Тројца арачиновци оставиле 160 соселани без струја

24Инфо - 06.06.2023

Веќе шест дена без струја се 160 жители на Арачиново бидејќи не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, зашто тројца арачиновци не дозволуваат такво нешто, објави „ “. Арачиновците А.Ќ., Р.С. и Д.Н.

160 арачиновци без струја, тројца соселани не дозволуват ЕВН да го санира дефектот

Сител - 06.06.2023

Веќе шест дена без струја се 160 жители на Арачиново бидејќи не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, зашто тројца арачиновци не дозволуваат такво нешто, објави „ Плусинфо “. Арачиновците А.Ќ., Р.С. и Д.Н.

160 арачиновци без струја, тројца соселани не дозволуват ЕВН да го санира дефектот

Скопје24 - 06.06.2023

Веќе шест дена без струја се 160 жители на Арачиново бидејќи не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, зашто тројца арачиновци не дозволуваат такво нешто, објави „Плусинфо“. Арачиновците А.Ќ., Р.С. и Д.Н.

160 арачиновци без струја, тројца соселани не дозволуват ЕВН да го санира дефектот

Press24 - 06.06.2023

Веќе шест дена без струја се 160 жители на Арачиново бидејќи не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, зашто тројца арачиновци не дозволуваат такво нешто, објави „ Плусинфо “ . Арачиновците А.Ќ., Р.С. и Д.Н.

Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја – жители велат „ги знаеме кои се, прават што сакаат“

Zoom - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи без електрична енергија. Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, а од компанијата велат дека ги користат сите правни мерки ...

Шест дена во мрак: Тројца арачиновци оставија 160 соседи без струја

4NEWS - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи во темница, дознава Плусинфо . – Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, бидејќи тројца мештани царуваат како посакуваат со ...

Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја – жители велат „ги знаеме кои се, прават што сакаат“

Курир - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи без електрична енергија. Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, а од компанијата велат дека ги користат сите правни мерки ...

Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја – жители велат „ги знаеме кои се, прават што сакаат“

Lider - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи без електрична енергија. Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, а од компанијата велат дека ги користат сите правни мерки ...

Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја

Нетпрес - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи без електрична енергија. Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, а од компанијата велат дека ги користат сите правни мерки ...

АРАЧИНОВО СЕ ЖАЛИ: Тројца прават што сакаат и веќе шести ден оставија 160 соседи без струја, во поправката на ЕВН ...

Денешен - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи без електрична енергија. Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, а од компанијата велат дека ги користат сите правни мерки ...

Тројца арачиновци оставија 160 соселани без струја – жители велат „ги знаеме кои се, прават што сакаат“

Пулс24 - 06.06.2023

Тројца арачиновци присвоиле клучен извод за струја и оставиле 160 соседи без електрична енергија. Веќе шести ден по ред не може да се поправи дефект на извод на дистрибутивната мрежа на ЕВН, а од компанијата велат дека ги користат сите правни мерки ...