TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Либертас - 20.10.2019

„Постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето на Албанија и С. Македонија од Советот. Европа треба да се соочи со својата албанофобија“, напиша на Твитер Александар ...

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Независен - 20.10.2019

Албанија – Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

АЛЕКСАНДАР СОРОС: Европа треба да се соочи со својата албанофобија!

Магазин - 20.10.2019

Александар Сорос син на познатиот филантроп, основач на Фондацијата отворено општество Џорџ Сорос на Твитер објави дека постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето ...

Сорос ја обвини ЕУ за албанофобија

Expres - 20.10.2019

„Постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот“, објави синот на Џорџ Сорос, Александер, на „Твитер“.

СОРОС: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Денешен - 20.10.2019

Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и С. Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

+инфо - 20.10.2019

Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Слободен Печат - 20.10.2019

Изјавата на Александар Сорос, син на познатиот филантроп, основач на Фондацијата отворено општество Џорџ Сорос, уследи по негативната одлука на Европскиот совет за отпочнување преговори на двете земји со Европска Унија.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Опсервер - 20.10.2019

Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Локално - 20.10.2019

Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Вечер - 20.10.2019

Постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

А1 On - 20.10.2019

Постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Нова ТВ - 20.10.2019

Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Европа нека се соочи со својата албанофобија, изјави Александар Сорос

iPortal - 20.10.2019

Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

24Инфо - 20.10.2019

Постојат прикриени п редрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не мож е да се потценат при одбивањето на Албанија и Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

MakPress - 20.10.2019

Постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето на Албанија и Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Европа нека се соочи со својата албанофобија, изјави Александар Сорос

Нетпрес - 20.10.2019

„Постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето на Албанија и на Северна Македонија од Советот, објави Александар Сорос на Твитер.

Александар Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Press24 - 20.10.2019

Изјавата на Александар Сорос, син на познатиот филантроп, основач на Фондацијата отворено општество Џорџ Сорос, уследи по негативната одлука на Европскиот совет за отпочнување преговори на двете земји со Европска Унија.