TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

Сител - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за општинско- ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

Макфакс - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

24Инфо - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

Скопје инфо - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

Слободен Печат - 12.09.2019

Како што посочуваат од Општината, целта на проектот е асистентите преку помагање и грижа за ученици и стари лица да се стекнат со вештини и постепено да се вклучуваат во пазарот на труд Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

Канал5 - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Од Општината информираат дека асистентите и помагателите се ангажирани ...

Ангажирани 12 лица за општинско-корисна работа во општина Аеродром

Вечер - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

Скопје1 - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

4NEWS - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за општинско- ...

Општина Аеродром ангажира 12 лица за општинско-корисна работа

MakPress - 12.09.2019

Општина Аеродром од овој месец ангажира 12 лица, од кои деветмина како образовни и лични асистенти за потребите во основните училишта и тројца помагатели на 30-ина стари лица. Асистентите и помагателите се ангажирани преку програмата за ...