TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицевски до Тунтев: Јас не сакам да гласам за лошиот договор, јас ќе продолжам да ги почитувам граѓаните и ќе гласам ...

Курир - 15.10.2018

При заседавањето на седницата на Собрание на Република Македонија, на што на дневен ред беше промена на Уставот пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски реплицираше на пратеникот Тунтев. -Колега Тунтев, денеска разговараме за жал за предлог за ...

Тунтев до опозицијата: Ние сме единствена држава која се уште ја има придавката југословенска во името

Фокус - 15.10.2018

Ретко на која генереција може да и се случи да биде сведок на моменти кои ја менуваат историјата. Ретко на која генерација пратеници може да се случи да го променат текот на историјата. Ова е моментот за кој чекавме 27 години.

Тунтев: Соберете се и одете кај вашиот лидер, убедете го да го препознае моментот

+инфо - 15.10.2018

Соберете се сите и одете уште еднаш и колку пати треба кај вашиот лидер, да се обидете да го убедите вашето политичко раководство да го препознае моментот. Не е работата ние да бараме 9-10 пратеници, ние сакаме 120 гласа тука.

Мицевски до Тунтев: Јас не сакам да гласам за лошиот договор, јас ќе продолжам да ги почитувам граѓаните и ќе гласам ...

Нетпрес - 15.10.2018

При заседавањето на седницата на Собрание на Република Македонија, на што на дневен ред беше промена на Уставот пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски реплицираше на пратеникот Тунтев. Колега Тунтев, денеска разговараме за жал за предлог за ...

Тунтев до опозицијата: Ние сме единствена држава која се уште ја има придавката југословенска во името

iPortal - 15.10.2018

Ретко на која генереција може да и се случи да биде сведок на моменти кои ја менуваат историјата. Ретко на која генерација пратеници може да се случи да го променат текот на историјата. Ова е моментот за кој чекавме 27 години.

Тунтев до опозицијата: Ние сме единствена држава која се уште ја има придавката југословенска во името

Press24 - 15.10.2018

Ретко на која генереција може да и се случи да биде сведок на моменти кои ја менуваат историјата. Ретко на која генерација пратеници може да се случи да го променат текот на историјата. Ова го реше денска Тунтев од говорница.