TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ја силувал девојката додека умирала: Праќал фотографии од нејзиното модро полуголо тело со текст - "Ха, ха, се ...

Точка - 14.02.2018

Брајан Валера, 19-годишно момче од Вашингтон, силувал мртва девојка која се предозирала на една забава во приколка, а потоа ги праќал полуголите фотографии од нејзиното веќе помодрено тело на своите пријатели.

Ја силувал девојката додека умирала: Праќал фотографии од нејзиното модро полуголо тело со текст - "Ха, ха, се ...

Сител - 14.02.2018

Брајан Валера, 19-годишно момче од Вашингтон, силувал мртва девојка која се предозирала на една забава во приколка, а потоа ги праќал полуголите фотографии од нејзиното веќе помодрено тело на своите пријатели.