TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Независен - 22.07.2019

Англија – Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските ...

ДИЛЕРИ СО ДРОГА САКАЛЕ ДА ПРОШВЕРЦУВААТ 104 КИЛОГРАМИ ЗЛАТО: Британската полиција го заплени товарот! (ВИДЕО)

Слободен Печат - 21.07.2019

Локалните власти се обидуваат да дознаат од каде потекнува златото. Официјални лица од британската Национална агенција за криминал запленија повеќе од 100 килограми злато. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со ...

На лондонски аеродром запленети над 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Макфакс - 21.07.2019

Официјални лица од британската Национална агенција за криминал запленија повеќе од 100 килограми злато. Како што пишуваат британските медиуми, златото со тежина од околу 104 килограми патувало за Швајцарија од Кајманските Острови.

Запленето злато вредно 4,5 милиони евра на аеродром во Лондон

+инфо - 22.07.2019

Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било тешко околу 104 килограми, патувало во Швајцарија од Кајманските острови, а неговата вредност изнесувала околу 4,5 милиони евра.

На лондонски аеродром запленети над 100 килограми злато вредно 4,5 милијарди евра

24Инфо - 21.07.2019

Официјални лица од британската Национална агенција за криминал запленија повеќе од 100 килограми злато. Како што пишуваат британските медиуми, златото со тежина од околу 104 килограми патувало за Швајцарија од Кајманските Острови.

На лондонски аеродром запленети над 100 кг злато вредно 4,5 милиони евра

24Инфо - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

На лондонски аеродром запленети над 100 килограми злато вредно 4,5 милијарди евра

Н.Македонија - 21.07.2019

Официјални лица од британската Национална агенција за криминал запленија повеќе од 100 килограми злато. Како што пишуваат британските медиуми, златото со тежина од околу 104 килограми патувало за Швајцарија од Кајманските Острови.

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Курир - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

На лондонски аеродром запленети над 100 килограми злато вредно 4,5 милијарди евра

Точка - 21.07.2019

Официјални лица од британската Национална агенција за криминал запленија повеќе од 100 килограми злато. Како што пишуваат британските медиуми, златото со тежина од околу 104 килограми патувало за Швајцарија од Кајманските Острови.

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Сител - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

На лондонски аеродром запленети над 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Centar - 21.07.2019

Официјални лица од британската Национална агенција за криминал запленија повеќе од 100 килограми злато. Како што пишуваат британските медиуми, златото со тежина од околу 104 килограми патувало за Швајцарија од Кајманските Острови.

На лондонски аеродром запленети над 100 кг злато вредно 4,5 милиони евра

iPortal - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

На лондонски аеродром запленети над 100 килограми злато вредно 4,5 милијарди евра

Локално - 21.07.2019

Официјални лица од британската Национална агенција за криминал запленија повеќе од 100 килограми злато. Како што пишуваат британските медиуми, златото со тежина од околу 104 килограми патувало за Швајцарија од Кајманските Острови.

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Опсервер - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Либертас - 22.07.2019

Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било тешко околу 104 килограми, патувало во Швајцарија од Кајманските острови, а неговата вредност изнесувала околу 4,5 милиони евра.

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

24 Вести - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

Вечер - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

Запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра на лондонски аеродром

ТВ21 - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу, пренесува МИА. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските ...

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

MakPress - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...

На лондонски аеродром запленети повеќе од 100 килограми злато вредно 4,5 милиони евра

А1 On - 22.07.2019

Припадници на британската Национална агенција за криминал заплениле повеќе од 100 килограми злато на лондонскиот аеродром Хитроу. Локалните медиуми јавија дека златото, за кое постои сомнеж дека е поврзано со јужноамериканските наркокартели, било ...