TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рисима Рисимкин, кореограф: Чудно време, ние работиме со телото, што сега е забрането

Женски магазин - 25.03.2020

Скопје танцовиот театар (СТТ), како и многу други институции, преку својот Јутјуб канал, започна со бесплатно емитување на претстави во сопствена продукција. Со тоа СТТ, како што вели неговата уметничка директорка Рисима Рисимкин, е првиот од ...

Од вечерва Скопје танцов театар со онлајн претстави

+инфо - 24.03.2020

Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и го објави распоредот на премиерните изведби кои ќе ги прикаже до петок, 27 март.

Распоред на онлајн-претстави на Скопје танцов театар до петок

Опсервер - 24.03.2020

– Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и го објави распоредот на премиерните изведби кои ќе ги прикаже до петок, 27 март.

Распоред на онлајн-претстави на Скопје танцов театар до петок

А1 On - 24.03.2020

Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и го објави распоредот на премиерните изведби кои ќе ги прикаже до петок, 27 март.

Oнлајн-претстави на Скопје танцов театар

МКД - 24.03.2020

Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и го објави распоредот на премиерните изведби кои ќе ги прикаже до петок, 27 март.

Распоред на онлајн-претстави на Скопје танцов театар до петок

Либертас - 24.03.2020

– Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и го објави распоредот на премиерните изведби кои ќе ги прикаже до петок, 27 март.

Распоред на онлајн-претстави на Скопје танцов театар до петок

Frontline - 24.03.2020

Од 18.30 часот денеска ќе бидат прикажани претставите „w r o n g” и „Sketch” во кореографија на Адријана Данчевска Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и ...

Распоред на онлајн-претстави на Скопје танцов театар до петок

Вечер - 24.03.2020

Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и го објави распоредот на премиерните изведби кои ќе ги прикаже до петок, 27 март.

Распоред на онлајн-претстави на Скопје танцов театар до петок

MakPress - 24.03.2020

Скопје танцовиот театар од вчера во 18.30 часот почна на јутјуб канал да емитува бесплатно онлајн-претстави во сопствена продукција и го објави распоредот на премиерните изведби кои ќе ги прикаже до петок, 27 март.