TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Научник тврди дека знае каде ќе удри астероид во Земјата по 10 години

Канал5 - 10.10.2019

Научник и претставник на организацијата на познатиот уфолог били Миер Мајкл Хорн ,тврди дека го знае точното место каде Земјата ќе биде погодена од астероидот Апофиза во период од наредните десет години.

Научник тврди дека знае каде ќе удри астероид во Земјата по 10 години (ВИДЕО)

Кумановски м. - 11.10.2019

Научникот Мајкл Хорн тврди дека претходните претпоставки на НАСА за можното влијание на астероидот Апофис, познат и како Бог на хаосот, биле погрешни. Хорн изјавил дека неговиот истражувачки тим, местото каде што астероидот може да ја погоди Земјата ...

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години: Богот на хаосот ќе остави огромен кратер, а ...

Точка - 10.10.2019

Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и истраен е во своето тврдење дека споменатиот астероид ќе удри во Земјата во рок од 10 ...

(Видео) Научникот Мајкл Хорн тврди дека за десет години во Земјата ќе удри астероид

Репортер - 10.10.2019

Американскиот научникот и филмски режисер Мајкл Хорн, тврди дека за период од десет години во земјата ќе удри астероидот под името „Апофис“, или познат како „Бог на хаосот“. Хорн тврди дека астероидот ќе удри во близина на Северното и Црното море и ...

Серија астероиди неделава ќе пројурат крај Земјата

МКД - 09.10.2019

Помеѓу среда и недела 11 вселенски карпи треба да прозујат крај нашата планета на различни растојанија. За најголемиот од овие објекти (НЕО, објекти блиски до Земјата) се верува дека е широк до 140 метри, според набљудувачите на астероиди.

Научник откри каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за десет години (ВИДЕО)

USB - 10.10.2019

Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и е упорен во своето тврдење дека астероидот ќе удри во Земјата во рок од десет години и ќе ...

Научник открил каде огромен астероид ќе ја удри Земјата за 10 години

Курир - 10.10.2019

Научникот Мајкл Хорн тврди дека досегашните претпоставки на НАСА за можен удар на астероидот Апофис, исто така познат под името Бог на хаосот, биле погрешни и истраен е во своето тврдење дека споменатиот астероид ќе удри во Земјата во рок од 10 ...