TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓународната научна конференција за религијата и насилството

А1 On - 16.10.2015

Во организација на Државниот универзитет во Тетово во соработка со два австриски универзитета, денеска се одржа меѓународна научна конференција „Религијата и насилството” на која учествуваше и министерот за образование и наука Абдилаќим Адеми.

Меѓународната научна конференција за религијата и насилството

Репортер - 16.10.2015

Во организација на Државниот универзитет во Тетово во соработка со два австриски универзитета, денеска се одржа меѓународна научна конференција „Религијата и насилството” на која учествуваше и министерот за образование и наука Абдилаќим Адеми.