TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Дебар набави службен џип вреден 50 илјади евра

Слободен Печат - 13.02.2018

Џип од моделот „фоклсваген тигуан“ бил набавен од раководството на Општина Дебар, вреден 50.000 евра и истиот ќе биде отплаќан следните пет години. Според објавениот договор, Општината го купува возилото со одложено плаќање по пат на финансиски ...

О.Дебар набави ново возило, градоначалникот вели „поради теренот“

Нова ТВ - 13.02.2018

Раководството на Општина Дебар набави ново службено возило во вредност од речиси 50.000 евра. Станува збор за џип „Фолксваген Тигуан 2.0 ТДИ“ кој општината ќе го отплаќа на 5 години. Возилото е набавено од Друштво за лизинг „Порше лизинг“ дооел ...