TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Распишан оглас за специјализации и супспецијализации...

Н.Македонија - 13.01.2018

Распишан оглас за специјализации и супспецијализации Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје распиша јавен оглас за пријавување кандидати за над 100 специјализации и осум супспецијализации за 2018 година.

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Макфакс - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет, станува збор за 104 приватни ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

+инфо - 13.01.2018

Предвидени се специјализации за четворица абдомeнални хирурзи, анестезиолози и гинеколози, 5 интернисти... Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Press24 - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавеното, станува збор за 104 приватни специјализации и 8 супспецијализации за четворица ...

Медицинскиот факултет распиша оглас за 104 специјализации

Либертас - 13.01.2018

Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје распиша јавен оглас за пријавување кандидати за над 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 година. Може да се аплицира за шест специјализации за нефрологија, по пет за ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Вечер - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет, станува збор за 104 приватни ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Бриф - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 година. Во вкупната бројка се предвидени специјализации за четворица абдомeнални хирурзи, исто толкав број ...

Медицинскиот факултет распиша оглас за 104 специјализации

ТВ21 - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Медицинскиот факултет, станува збор за 104 приватни ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

А1 On - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет, станува збор за 104 приватни ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Локално - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 година. Во вкупната бројка се предвидени специјализации за четворица абдомeнални хирурзи, исто толкав број ...

Медицинскиот факултет распиша конкурс за 104 специјализации

Република - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет, станува збор за 104 приватни ...

Медицинскиот факултет распиша конкурс за 104 специјализации

Канал5 - 14.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 година. Во вкупната бројка се предвидени специјализации за четворица абдомeнални хирурзи, исто толкав број анестезиолози ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Точка - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет, станува збор за 104 приватни ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Студенти - 14.01.2018

Предвидени се специјализации за четворица абдомeнални хирурзи, анестезиолози и гинеколози, 5 интернисти… Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавување кандидати за 104 специјализации и 8 супспецијализации за 2018 ...

Медицинскиот факултет распиша 104 специјализации

Sky - 13.01.2018

Медицинскиот факултет во Скопје на 11 јануари распиша јавен оглас за пријавувавање кандидати за специјализации и супспецијализации за 2018 година. Според објавата на веб-страницата на Маедицинскиот факултет, станува збор за 104 приватни ...