TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжува соработката меѓу УКЛО и фондацијата „Конрад Аденауер“

Факултети - 18.02.2020

Проректорот на УКЛО, проф. д-р Марјан Ѓуровски, оствари средба со новиот в.д. директор на фондацијата „Конрад Аденауер“ за Македонија и Косово, Норберт Бекман Диркесом. Потврдено е понатамошно продолжување на заеднички проекти со УКЛО и поддршка во ...

УКЛО: продлабочена соработка во доменот на безбедноста

Студенти - 17.02.2020

Во периодот од 16 до 18 октомври оваа година, за време на престојот во Белград проректорот на УКЛО, проф. д-р Марјан Ѓуровски и деканот на Факултетот за безбедност-Скопје, проф. д-р Никола Дујовски остварија средба со ректорот на ...