TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

д-р Жан Митрев: Мора да бидеме Швеѓани

Независен - 01.06.2020

– Мора да сфатиме дека мора да бидеме Швеѓани – рече половина на шега д-р Жан Митрев гостувајќи во „Само вистина“ за да опиште дека корона вирусот мора да не натера да ги смениме навиките.

Жан Митрев: За жал, се покажа како точна мојата претпоставка дека со олабавување на мерките ќе се врати вирусот

+инфо - 01.06.2020

Се потврди како точна мојата претпоставка дека олабавување на мерките за заштита, како и тоа што луѓето не ја сфаќаат сериозно состојбата, ќе придонесе до повторно враќање на вирусот - рече Митрев во емисијата „Само вистина“.

Митрев: Ние не сме помалку цивилизирани од другите, ама старите традиции нема да продолжат

iPortal - 01.06.2020

Кардиохирургот Жан Митрев во вечерашното гостување во “Само вистина” на Канал 5 телевизија изрично смета дека епидемијата ќе биде под контрола тогаш кога ќе сфатиме дека ништо нема да биде исто како порано и тогаш кога потполно ќе се адаптираме на ...

Д-р Митрев: Луѓето несериозно го сфаќаат Ковид-19 и како да не знаат колку е лоша болеста

Локално - 01.06.2020

Кардиохирургот Д-р Жан Митрев гостуваше во „Само Вистина“ на Канал 5 каде истакна дека луѓето не баш сериозно ја сфаќаат заразата со Ковид-19. -Луѓето не баш сериозно го сфаќаат сето ова со Ковид-19 и како да немаат сознание колку е оваа лоша болест ...

Жан Митрев: Луѓето немаат претстава колку е лоша оваа болест

24Инфо - 01.06.2020

Д-р Жан Митрев гостуваше во „Само Вистина“ на Канал 5 каде истакна дека луѓето не баш сериозно ја сфаќаат заразата со Ковид-19. -Луѓето не баш сериозно го сфаќаат сето ова со Ковид-19 и како да немаат сознание колку е оваа лоша болест кога ќе се ...

Жан Митрев: Луѓето не ја сфаќаат сериозно пандемијата и како да немаат сознание колку е лоша оваа болест

Република - 01.06.2020

За жал, се потврди мојата претпоставка дека со олабавување на мерките ќе ни се случи повторно враќање на вирусот, рече кардиохирургот д-р Жан Митрев во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5.