TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Facebook тестира гласовни команди во Messenger

Стандард - 11.10.2018

Facebook Messenger е најпосакувана комуникациска платформа за повеќето сопственици на паметни телефони. Ова е една од ретките мобилни апликации што може да се пофали со над 1 милијарда корисници низ целиот свет.

Facebook ја лансираше Messenger Lite за iOS во Турција

USB - 10.10.2018

Messenger Lite на Facebook стана достапна во претходните неколку години меѓутоа само за корисниците на Android. TechCrunch сега објави дека компанијата лансирала верзија за iOS, но веројатно се уште нема да можете да ја употреувате, бидејќи Facebook ...

Фејсбук месинџер има нова опција која сигурно ќе ви се допадне

Екран - 10.10.2018

Апликацијата за пораки на социјалната мрежа Facebook, Messenger наскоро би можела да им овозможи на корисниците со помош на диктирање да испраќаат пораки, да креираат потсетници и да повикуваат одреден контакт.

Фејсбук месинџер со нова опција

Сител - 10.10.2018

Апликацијата за пораки на социјалната мрежа Facebook, Messenger наскоро би можела да им овозможи на корисниците со помош на диктирање да испраќаат пораки, да креираат потсетници и да повикуваат одреден контакт.

Фејсбук месинџер со нова опција

Шеталиште - 10.10.2018

Апликацијата за пораки на социјалната мрежа Facebook, Messenger наскоро би можела да им овозможи на корисниците со помош на диктирање да испраќаат пораки, да креираат потсетници и да повикуваат одреден контакт.

Фејсбук месинџер со нова опција

Среќа.mk - 10.10.2018

Апликацијата за пораки на социјалната мрежа Facebook, Messenger наскоро би можела да им овозможи на корисниците со помош на диктирање да испраќаат пораки, да креираат потсетници и да повикуваат одреден контакт.

Фејсбук тестира гласовни команди за пораки

Независен - 11.10.2018

Апликацијата за пораки на социјалната мрежа Фејсбук, Месинџер наскоро би можела да им овозможи на корисниците со помош на диктирање да испраќаат пораки, да креираат потсетници и да повикуваат одреден контакт.