TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

50.000 евра за фестивал на албанска песна, трипати помалку пари за „Макфест“

Женски магазин - 14.02.2018

За штипскиот фестивал кој се одржува повеќе од три децении Министерството за култура одобри 1 милион денари. Идентична сума одвои и за Фестивал на песни и ора во организација на Здружението „ Кенго Јехо “ од Струга Министерството за култура одвои ...

50.000 евра за фестивал на албанска песна, трипати помалку пари за „Макфест“

Фактор - 14.02.2018

За штипскиот фестивал кој се одржува повеќе од три децении Министерството за култура одобри 1 милион денари. Идентична сума одвои и за Фестивал на песни и ора во организација на Здружението „Кенго Јехо“ од Струга Министерството за култура одвои ...

50.000 евра за фестивал на албанска песна, трипати помалку пари за „Макфест“

Вечер - 14.02.2018

За штипскиот фестивал кој се одржува повеќе од три децении Министерството за култура одобри 1 милион денари. Идентична сума одвои и за Фестивал на песни и ора во организација на Здружението „Кенго Јехо" од Струга Министерството за култура одвои ...