TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Костовски: Дрската лага на Мицкоски за федерализација е изговор оти е притиснат до ѕид

Нова ТВ - 25.05.2023

Работната група која ги изготвува нацрт-амандманите го работи само она за што има мандат, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. -Самата обврска на членот на СДСМ во работната група е да разговара само по однос на она што ...

Костовски за ТВ 24: Со изведбата на коридорите, Македонија од кружен тек ќе стане раскрсница на Балканот

24 Вести - 25.05.2023

Мартин Костовски од СДСМ.во емисијата 24 анализа рече дека изградбата н коридорите е стратешки чекор на државата и историски чекор. - Секоја политичка партија го имаше во предизборните програми, но не успеа да го реализира.

Костовски: Со изведбата на коридорите, Македонија од кружен тек ќе стане раскрсница на Балканот

Република - 25.05.2023

Мартин Костовски од СДСМ во емисијата „24 анализа“, на ТВ24 рече дека изградбата на коридорите е стратешки чекор на државата и историски чекор. – , изјави Костовски. ...

Костовски на ТВ 24: Можеби ВМРО-ДПМНЕ ќе беше посреќна ако руска фирма ги гради коридорите

CivilMedia - 25.05.2023

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24 истакна дека ВМРО-ДПМНЕ без причина се обидува да ја кочи изградбата на коридорите. Тој истакна дека ВМРО-ДПМНЕ воопшто нема интерес да го разгледа Договорот, бидејќи во спротивно ќе ...

Костовски: Секогаш кога има проекти од стратешки интерес постои деструктивно однесување на ВМРО-ДПМНЕ

Frontline - 25.05.2023

Секогаш кога има проекти од стратешки интерес постои деструктивно однесување на ВМРО-ДПМНЕ, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. Тој како пример ја посочи изградбата на коридорите.

Костовски за ТВ 24: Со изведбата на коридорите, Македонија од кружен тек ќе стане раскрсница на Балканот

Press24 - 25.05.2023

Мартин Костовски од СДСМ во емисијата „24 анализа“, на ТВ24 рече дека изградбата на коридорите е стратешки чекор на државата и историски чекор. - Секоја политичка партија го имаше во предизборните програми, но не успеа да го реализира.

Костовски за ТВ 24: Со изведбата на коридорите, Македонија од кружен тек ќе стане раскрсница на Балканот

Либертас - 25.05.2023

Мартин Костовски од СДСМ во емисијата „24 анализа“, на ТВ24 рече дека изградбата на коридорите е стратешки чекор на државата и историски чекор. – Секоја политичка партија го имаше во предизборните програми, но не успеа да го реализира.

Костовски: Можеби ВМРО-ДПМНЕ ќе беше посреќна ако руска фирма ги гради коридорите

Локално - 25.05.2023

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24 истакна дека ВМРО-ДПМНЕ без причина се обидува да ја кочи изградбата на коридорите. Тој истакна дека ВМРО-ДПМНЕ воопшто нема интерес да го разгледа Договорот, бидејќи во спротивно ќе ...

Костовски: Дрската лага на Мицковски за федерализација е изговор оти е притиснат до ѕид

Локално - 25.05.2023

Работната група која ги изготвува нацрт-амандманите го работи само она за што има мандат, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. -Самата обврска на членот на СДСМ во работната група е да разговара само по однос на она што ...

Костовски: ВМРО-ДПМНЕ става кочница на коридорите, да не мислат го поседуваат времето на народот?

Centar - 25.05.2023

Секогаш кога има проекти од стратешки интерес постои деструктивно однесување на ВМРО-ДПМНЕ, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. Тој како пример ја посочи изградбата на коридорите.

Костовски: ВМРО-ДПМНЕ става кочница на коридорите, да не мислат го поседуваат времето на народот?

Вести плус - 25.05.2023

Секогаш кога има проекти од стратешки интерес постои деструктивно однесување на ВМРО-ДПМНЕ, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. Тој како пример ја посочи изградбата на коридорите.

Костовски: Дрската лага на Мицковски за федерализација е изговор оти е притиснат до ѕид

Centar - 25.05.2023

Работната група која ги изготвува нацрт-амандманите го работи само она за што има мандат, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. -Самата обврска на членот на СДСМ во работната група е да разговара само по однос на она што ...

Костовски: Можеби ВМРО-ДПМНЕ ќе беше посреќна ако руска фирма ги гради коридорите

Centar - 25.05.2023

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24 истакна дека ВМРО-ДПМНЕ без причина се обидува да ја кочи изградбата на коридорите. Тој истакна дека ВМРО-ДПМНЕ воопшто нема интерес да го разгледа Договорот, бидејќи во спротивно ќе ...

Костовски: Дрската лага на Мицковски за федерализација е изговор оти е притиснат до ѕид

Вести плус - 25.05.2023

Работната група која ги изготвува нацрт-амандманите го работи само она за што има мандат, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. -Самата обврска на членот на СДСМ во работната група е да разговара само по однос на она што ...

Костовски: Можеби ВМРО-ДПМНЕ ќе беше посреќна ако руска фирма ги гради коридорите

Вести плус - 25.05.2023

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24 истакна дека ВМРО-ДПМНЕ без причина се обидува да ја кочи изградбата на коридорите. Тој истакна дека ВМРО-ДПМНЕ воопшто нема интерес да го разгледа Договорот, бидејќи во спротивно ќе ...

„Дрската лага на Мицкоски за федерализација е изговор оти е притиснат до ѕид“

Frontline - 26.05.2023

Работната група која ги изготвува нацрт-амандманите го работи само она за што има мандат, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. -Самата обврска на членот на СДСМ во работната група е да разговара само по однос на она што ...

Костовски: Дрската лага на Мицковски за федерализација е изговор оти е притиснат до ѕид

24Инфо - 26.05.2023

Работната група која ги изготвува нацрт-амандманите го работи само она за што има мандат, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. -Самата обврска на членот на СДСМ во работната група е да разговара само по однос на она што ...

Костовски: Можеби ВМРО-ДПМНЕ ќе беше посреќна ако руска фирма ги гради коридорите

24Инфо - 26.05.2023

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24 истакна дека ВМРО-ДПМНЕ без причина се обидува да ја кочи изградбата на коридорите. Тој истакна дека ВМРО-ДПМНЕ воопшто нема интерес да го разгледа Договорот, бидејќи во спротивно ќе ...

Костовски: ВМРО-ДПМНЕ става кочница на коридорите, да не мислат го поседуваат времето на народот?

Бриф - 26.05.2023

Секогаш кога има проекти од стратешки интерес постои деструктивно однесување на ВМРО-ДПМНЕ, рече пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски во гостувањето во ТВ24. Тој како пример ја посочи изградбата на коридорите.