TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата ќе продолжи со субвенционирање на евтини летови

24 Вести - 13.03.2018

И Владата на Заев ќе продолжи со субвенции за авиокомпанија која ќе нуди евтини летови за граѓаните. Договорот со Визер истекува во јуни оваа година, па од Министерството за транспорт и врски најавуваат јавен повик на кој ќе се бара нов превозник.

Wizz Air го започнува најголемиот оперативен раст во својата мрежа

Smartportal - 13.03.2018

Wizz Air, една од најбрзорастечките авиокомпании во Централна и Источна Европа, денес го започнува најголемиот оперативен раст во својата мрежа во историјата на Wizz Air. Во нареедните17 недели, вкупно 21 авиони ќе бидат распределени во своите ...

Владата ќе продолжи со субвенционирање на евтини летови

iPortal - 13.03.2018

И Владата на Заев ќе продолжи со субвенции за авиокомпанија која ќе нуди евтини летови за граѓаните. Договорот со Визер истекува во јуни оваа година, па од Министерството за транспорт и врски најавуваат јавен повик на кој ќе се бара нов превозник, ...

„Визер“ најави 4 нови дестинации во следните 5 месеци

Макфакс - 13.03.2018

Во нареедните 17 недели, вкупно 21 авиони ќе бидат распределени во своите европски бази, поддржувајќи 700 дополнителни неделни заминувања и започнување на 70 нови услуги, соопшти „Визер“. „Четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков, Виена – ќе ...

„Визер“ најавија 4 нови дестинации во следните 5 месеци

Вечер - 13.03.2018

Во наредните 17 недели, вкупно 21 авиони ќе бидат распределени во своите европски бази, поддржувајќи 700 дополнителни неделни заминувања и започнување на 70 нови услуги, соопшти „Визер“. „Четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков, Виена – ќе ...

„Визер“ најавија 4 нови дестинации во следните 5 месеци – Еве кои се

Студенти - 13.03.2018

Во наредните 17 недели, вкупно 21 авиони ќе бидат распределени во своите европски бази, поддржувајќи 700 дополнителни неделни заминувања и започнување на 70 нови услуги, соопшти „Визер“. „Четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков, Виена – ќе ...

За резервации направени до полноќ, „Виз ер“ нуди 20% попуст на картите за летовите до 31 мај

еМагазин - 13.03.2018

Една од најбрзорастечките авиокомпании во Централна и Источна Европа „Виз ер“, денес го започнува најголемиот оперативен раст во својата мрежа во историјата на „Виз ер“. Во нареедните17 недели, вкупно 21 авиони ќе бидат распределени во своите ...

„Визер“ со 4 нови дестинации во следните 5 месеци – Еве до каде ќе може да се лета

Сител - 13.03.2018

Во наредните 17 недели 21 авион ќе бидат распределени во своите европски бази поддржувајќи 700 дополнителни неделни заминувања и започнување 70 нови услуги, соопшти „Визер“. „Четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков, Виена – ќе бидат отворени ...

Во следните 5 месеци од „Визер“ најавија 4 нови дестинации

Денар - 13.03.2018

Во наредните 17 недели, вкупно 21 авиони ќе бидат распределени во своите европски бази, поддржувајќи 700 дополнителни неделни заминувања и започнување на 70 нови услуги, соопшти „Визер“. „Четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков, Виена – ќе ...

„Визер“ најави 4 нови дестинации во следните 5 месеци

Слободен Печат - 13.03.2018

Во наредните 17 недели 21 авион ќе бидат распределени во своите европски бази поддржувајќи 700 дополнителни неделни заминувања и започнување 70 нови услуги, соопшти „Визер“. „Четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков, Виена – ќе бидат отворени ...

WIZZ AIR го започнува најголемиот оперативен раст во својата мрежа

Бизнис Вести - 14.03.2018

Wizz Air, една од најбрзорастечките авиокомпании во Централна и Источна Европа, вчера го започна најголемиот оперативен раст во својата мрежа во историјата на Wizz Air. Во нареедните17 недели, вкупно 21 авиони ќе бидат распределени во своите ...